Her kan du læse om hvilke muligheder du har for at spille tennis i vintersæsonen.

Udendørssæsonen er nu slut og som klub uden tennishal (endnu) er mulighederne for tennis i vinterhalvåret desværre meget begrænsede.

Vil du gerne spille tennis forudsætter det at du køber et vintermedlemskab.

Ravnsholthallen

Det er muligt at spille i Ravnsholthallen på rullegulvet i skoleferier (jule-, vinter- og påskeferie).

Hvis man kan spille sent i hverdage, er det muligt at spille på rullegulvet, mandag, onsdag eller fredag. Det forudsætter at man er klar på at rullet gulvet op efter brug.

Farum Tennisklub

Klubben kan tilbyde motionisttræning i Farum tennishal søndage 17 - 18:30 eller 18:30 - 20.

Engholmhallen

Har du mod på skumtennis, så har klubben baner til fri afbenyttelse i Engholmhallen søndag fra kl. 14. Medbring selv ketchere og skumbolde (kan lånes til træning).

Har du spørgsmål til ovenstående er du velkommen til at kontakte formand Morten Fritz Rasmussen via mail Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.