Adgang til klubhus og tennishal kræver en nøglebrik. Nøglebrikken holdes op mod kodepanelet, som giver et bip og lyser op, hvis brikken er genkendt. Derefter skal der indtastes en personlig 4 cifret PIN kode. PIN koden oplyses når du får din nøglebrik.

Nøglebrikker udstedes af kommunen, men klubben råder over en pulje af brikker, som udleveres af klubben. Henvendelser vedrørende nøglebrikker rettes til email: Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.

I mailen skal du oplyse følgende:

• Navn
  • Medlemsnummer
  • Mobilnummer

Bemærk, at brikker der ikke har været aktive i mere end 12 måneder deaktiveres af kommunen. Hermed slettes også personoplysninger, hvorfor disse skal oprettes på ny. Dette sker både for at overholde reglerne i GDPR, men naturligvis også for at begrænse det antal brikker der er i ”omløb” til kun at omfatte dem der rent faktisk er brug for.

Hvis kodepanelet lyser rødt når du holder brikken op imod det, så er din brik blevet slettet, og du skal bede om en ny.