Kære tennisforældre

Det er ved at være tid til at melde alle vores juniorspillere til sommerens holdturnering.

Turneringen er arrangeret af Tennis Øst (Region Sjælland) og er baseret på at en gruppe juniorer (min 4 drenge og/eller piger) stiller op sammen på et hold. I begynder/letøvede rækker (C-række) spiller man udelukkende doubler. I rækkerne for øvede spillere (B-række), spiller man både singler og doubler. Turneringen afvikles over 5-6 weekender i sommerhalvåret. Der vil både være hjemmekampe og udekampe.

Måske er der nogle juniorer og forældre der kender konceptet fra tidligere år.

Vi ser gerne at så mange spillere som muligt stiller op til holdturneringen. Det styrker det sociale sammenhold og giver en større tennisoplevelse. Det er ikke længere en forudsætning at man skal spille på et vist niveau for at være med.

Det eneste I skal forholde jer til er om I har lyst til at spille på et fast hold med min 4 spillere (formentlig 6-7 spillere) der kan spille 3-4 timer på 5-6? udvalgte weekender henover sommerhalvåret. Vi opfordrer til at både drenge og piger stiller op på samme hold, men afhængig af tilmeldingerne kan der også dannes drenge og pigehold.

Det er vores cheftræner der er ansvarlig for at danne holdene så de bliver tilmeldt på de rigtige niveauer i holdturneringen.

Spillerne fra U12-U18 kan tilmeldes til en såkaldt C-række der er tiltænkt begyndere/let øvet spillere som ikke har kamperfaring eller kun ganske lidt. Spillere med lidt mere erfaring kan stille op i B-rækken (U10/U12/U14/U16/U18).

Det bliver en af forældrene på hvert hold der vil fungere som holdleder og sikre afvikling af kampe, registrering af point, mv. Dette kan evt gå på skift mellem forældrene.

Lyder dette interessant, så vend tilbage på denne mail inden 3/3 med bekræftelse på tilmelding og gerne en kommentar om evt ønsker til medspillere mv.

Vi vender herefter tilbage med forslag og tilsagn til hold. Endelig holdtilmelding skal ske inden den 15.marts.