Efteråret har meldt sin ankomst og snart står den igen på indendørstennis. Selv om mulighederne for vintertennis endnu er begrænsede er der dog stadig en del muligheder som her vil blive beskrevet.

Træningen udendørs slutter med uge 40. Uge 41 er første uge med indendørsprogram. Der er efterårsferie i uge 42.

Ungdom
Hvis du modtager træning nu (udendørs) vil du også blive tilbudt træning i Ravnsholthallen. Der spilles skumtennis i Ravnsholthallen (man, tirs, ons) fra kl. 16. Der er træning på storbane i Ravnsholthallen mandag og onsdag fra kl. 18:30 til kl. 20:30 og fredag fra kl. 16:00.

Nogle holdspillere får yderligere tilbud om træning i enten Hillerød eller Farum tennishal.

Der er blevet udarbejdet en træningsplan for indendørstræningen. Træningsplanen bliver udsendt snarrest.

Har du spørgsmål til indendørstræning skal du skrive til ungdomsformand Lene Leander, Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.

Voksen
Der er igen i år oprettet 3 træningshold i Farum tennishal hver søndag eftermiddag/aften. 2 hold for øvede og et hold for begyndere/let øvede spillere.

Kl. 17:00 Hold 1, øvede
Kl. 17:00 Hold 2, begynder/let øvede
Kl. 18:30 Hold 3, øvede

Alle hold består af max 10 spillere, som har 2 baner til rådighed og 1 træner.

Tilmelding er åben. Der kan købes pladser via hjemmesiden

For voksenmotionisterne er der ligeledes mulighed for at spille på rullegulvet i Ravnsholthallen, mandag, onsdag og fredag aften. Spillet i Ravnsholthallen er gratis for alle helårsmedlemmer. Det anbefales at man går sammen i hold af 4-8 spillere. Eneste krav til spillerne er, at de hver gang, ruller gulvet op efter brug. På følgende doodle kan du melde ind på hvilke tider du har lyst til at spille. https://doodle.com/poll/aa84xgy394xz2yd7

 

Forbedret tennislys i Ravnsholthallen
I påskeferien blev der installeret nyt lysanlæg i Ravnsholthallen. LED-lys med langt større lysstyrke end tidligere. Det forventer vi os meget af. 

 

Live tennis resultater indenfor ATP, WTA og andre turneringerhttps://www.flashscore.dk/tennis/