Henved 30 af klubbens voksenmotionister er hver tirsdag engageret i et af klubbens 4 motionisthold.

Motionistholdturneringen afvikles under Sjællands tennisunion og involverer potentielt alle tennisklubber på Sjælland.

En holdkamp består af 6 spillere som til sammen spiller 6 doublekampe i henholdsvis herredouble(3), damedouble(1) og mixdouble(2). Der spilles 2 runder med 3 kampe i hver. Efter anden runde afsluttes med middag som værtsklubben er vært for.

Allerød tennisklub deltager i år med 4 hold. 2 af holdene er rykket en række op i forhold til sidste år. Alligevel er det foreløbigt gået holdene ganske godt og pt. er der gode muligheder for at et eller flere hold kvalificerer sig til det efterfølgende slutspil.

Stillingen i de enkelte rækker kan findes på SLTU's hjemmeside og bliver opdateret løbende efterhånden som kampene afvikles.

Holdleder for de 4 hold er:

Hold 1: Allan Svendsen / Mikkel Hemmingsen

Hold 2: Peter Fusager

Hold 3: Morten Fritz Rasmussen

Hold 4: Jakob Kruse

Pt. ser stillingerne ud som følger: