Programmet for klubmesterskaberne er nu lagt og findes både her på hjemmesiden og i klubhuset.

Programmet afvikles således:

De første kampe kan påbegyndes: fra midten af juni

Alle puljekampe skal være færdigspillet:  fredag 1. september

Finaler:  Lørdag 16. sept. fra kl. 10 - se program her

Reservefinaledag (i tilfælde af regn lørdag):  søndag 17 sept.

For alle tilmeldte spillere vil der i reservationssystemet denne gang være mulighed for at reservere 2 timer (fredag, lørdag og søndag) til KM-kampene.

Spillernes kontaktoplysninger kan findes under banereservation og medlemsliste.

Det er spillernes eget ansvar at få afviklet kampene rettidigt efter spilleplanen.

Hvis det bliver muligt, vil vi også skaffe banetider på tennisbanerne i Lynge til afvikling af KM-kampe

Regler

Der spilles bedst af 3 sæt med tiebreak i alle sæt; dog har spillerne mulighed for at aftale 3. sæt som match-tiebreak.

Ved ligestilling i puljer tæller indbyrdes kamp højest, derefter antal sæt og antal partier.

Resultater noteres på det opslåede program i klubhuset efter de spillede kampe.

Klubbens Seniorudvalg er ansvarligt for årets klubmesterskaber, og Seniorudvalgets formand, Jan Knudsen, vil være turneringsleder.

God fornøjelse og spillelyst.

Med sportslig hilsen,

Turneringsleder Jan Knudsen