For at imødekomme den store efterspørgsel på træning af voksne motionister har vi i år lagt et stort og ambitiøst program. I lighed med sidste år fastholder vi træningstilbud på banerne i Lynge tennisklub, ligesom der trænes om søndagen på banerne i Allerød tennisklub. For alle hold gælder at der trænes 17 gange gennem sommersæsonen.

Der er oprettet følgende hold:

Hold 1 – mandag kl. 18:30 til kl. 20:00 Tennisbanerne i Lynge for letøvede/øvede spillere

Hold 2 – mandag kl. 20:00 til kl. 21:30 Tennisbanerne i Lynge for letøvede/øvede spillere

Hold 3 – torsdag kl. 18:30 til kl. 20:00 Tennisbanerne i Lynge for letøvede/øvede spillere

Hold 4 – torsdag kl. 20:00 til kl. 21:30 Tennisbanerne i Lynge for letøvede/øvede spillere

For hold 1 -4 gælder at der trænes på 2 baner, med en træner og med op til 8 spillere pr. gang. Der er lys på banerne så der trænes helt frem til efterårsferien. Prisen for træningen er 1.000kr pr sæson. Ledige pladser kan købes enkeltvis for 75kr. pr. gang. Vi vil tilstræbe at sammensætte holdene så spillernes niveauer passer sammen på bedste vis.

Link til tilmelding til Lyngetræning

Hold 5/Hold 6  – søndag kl. 14:00 til kl. 15:00 tennisbanerne i Allerød for begyndere

Hold 7/Hold 8  – søndag kl. 15:00 til kl. 16:00 tennisbanerne i Allerød for letøvede spillere

Hold 9/Hold 10 – søndag kl. 16:00 til kl. 17:00 tennisbanerne i Allerød for øvede spillere

For hold 5 – 10 gælder at der trænes på 1 bane, med én træner og med op til 6 spillere pr. gang. Man tilmelder sig træningen fra gang til gang. Hver træningsgang koster 50kr. Ved mindre end 3 deltagere kan træningen blive aflyst.

Hold 11 – cardiotennis søndag kl. 13:00 til kl. 14:00 tennisbanerne i Allerød for begyndere

Hold 12 – cardiotennis søndag kl. 13:00 til kl. 14:00 tennisbanerne i Allerød for letøvede/øvede tennisspillere

For hold 11 og 12 gælder at der trænes på 1 bane med én træner og med op til 10 spillere pr. gang. Man tilmelder sig træningen fra gang til gang. Hver træningsgang koster 50kr. Ved mindre end 4 deltagere kan træningen blive aflyst.

Cardiotennis er en populær og hastigt voksende træningsform som i alt sin enkelthed går ud på at forbrænde en masse kalorier gennem sjove og krævende tennislege og øvelser. Det hele er tilsat musik og højt humør. Det primære fokus er altså på kondi, styrke og smidighed i relation til tennis.

I år har vi udvidet banebooking systemet med et modul som giver mulighed for oprettelse af enkelthold som man kender det fra eksempelvis fitnesscentre. Systemet håndterer betaling, venteliste og SMS bekræftelser ved tilmelding og eventuelle aflysninger.

Har du spørgsmål til træningsplanen, så kontakt cheftræner Behzad Samimi via mail eller mobil