Artikel er opdateret med tilmeldings-doodle !

Som noget nyt vil de voksnes klubmesterskaber (KM) i år blive afholdt som en puljeturnering, hvor man spiller alle mod alle i forskellige puljer og rækker.

Puljeformatet gør det muligt for alle at få udvidet sit netværk i tennisklubben. Stiller du eksempelvis op i 2 rækker vil du være garanteret en masse kampe mod modstandere med tilnærmelsesvis samme niveau som dig.

Man kan tilmelde sig i single og double (HD, DD, MD) i A, B og C rækken (senior). Junior elitespillere har mulighed for at stille op i A-rækken.

Tilmelding skal som sidste år foretages via en Doodle på hjemmesiden. Link til doodle

Antallet af puljer i hver række samt antallet af deltagere i hver pulje (og hermed det antal kampe hver enkelt spiller skal spille) vil afhænge af tilmeldte spillere i de enkelte rækker.

Nedenstående eksempler viser, hvordan turneringen afholdes, og klubmesteren findes:

Hvis 4 par er tilmeldt damedouble, vil hvert par være sikret 3 kampe. Vinderparret er automatisk klubmester.

Hvis 12 spillere er tilmeldt herresingle i B-rækken, inddeles spillerne i 2 puljer med hver 6 spillere. Man spiller alle mod alle i puljen, hvilket giver hver spiller minimum 5 kampe. Vinderne af de 2 puljer mødes i finalen om klubmesterskabet.

Tidsfrister/tidsforløb:

Frist for tilmelding via Doodle på hjemmesiden:   søndag d. 7. maj

Inddeling i puljer og rækker:                           midt i maj

De første kampe kan påbegyndes:                    midt i maj

Alle kampe skal være færdigspillet:                  1. september

Finaledag:                                                   lørdag d.16. sept.

Reservefinaledag (i tilfælde af regn lørdag):      søndag d. 17 sept.

For alle tilmeldte spillere vil der i reserveringssystemet denne gang være mulighed for at reservere 2 timer (fredag, lørdag og søndag) til KM-kampene.

Hvis det bliver muligt vil vi også skaffe banetider på tennisbanerne i Lynge til afvikling af KM-kampe

Klubbens Seniorudvalg er ansvarligt for årets klubmesterskaber, og Seniorudvalgets formand, Jan Knudsen, vil være turneringsleder.

Turneringsledelsen forbeholder sig retten til (i tvivlstilfælde) at placere spillere i rækkerne efter forventet styrke og ikke efter egen tilmelding.

Vi håber I vil tage rigtig godt imod vores nye initiativ og dermed på rigtig mange tilmeldinger!

På Seniorudvalgets vegne 2/4-17 Jan Knudsen