Allerød tennisklub er med når alle tennisklubber i Danmark inviterer medlemmer og potentielt nye medlemmer til en festlig dag på tennisbanerne.

Arrangementet i Allerød starter kl. 10:00 og slutter kl. 14:00.

Her er det muligt at prøve at spille tennis og få en snak om træningsmuligheder og udstyr med cheftræner Behzad, ligesom ungdomsformand Lene Lenander og andre repræsentanter fra bestyrelsen vil være tilstede.

Det vil også være muligt at prøve kræfter med cardiotennis og med klubbens boldkanon.

Som et led i markedsføringen af arrangementet har klubben modtaget 200 postkost med omtale af arrangementet. Vi vil rigtig gerne have vores eksisterende medlemmer til at hjælpe os med at reklamere for arrangementet. Derfor er alle medlemmer meget velkomne til at give venner, bekendte, klassekammerater, naboer, kollegaer eller andre et postkort, hvis de vurderer at netop den person vil have glæde af at starte til tennis. Postkortene deles ud de sidste gange til indendørstræning og til Standerhejsning.