Over 30 spillere har hen over sommersæsonen været engageret på et klubbens 4 motionisthold, som alle har deltaget i Sjællands tennisunions motionistholdturnering

2 af de 4 hold vandt deres respektive puljer og gik i slutspil. Her blev semifinalen endestation for det ene hold, mens det andet hold gik helt til finalen som desværre blev tabt efter en uhyggelig tæt dyst. Kampen endte 3-3, men Allerød tabte, da de undervejs havde vundet færre sæt end modtanderen.

Et tredje hold sluttede på 2. pladsen i deres pulje og missede slutspillet med små marginaler. Det fjerde hold mødte hård modstand undervejs, og endte på ottende pladsen i en pulje med 9 hold.

At Allerød kan stille med hele 4 hold, skyldes den store medlemsfremgang som klubben har oplevet inden for gruppen af voksenmotionister. Faktisk er det meget få klubber på Sjælland som kan bryste sig af lige så mange hold som Allerød.

Klubben opforderer alle interesserede til at melde sig på motionsthold når den nye sæson går i gang. Motionisthold er en alletiders måde at lære nye tennispillere i klubben at kende, og derigennem få et større netværk af potentielle tennismakkere.

FAKTA om motionistholdturneringen: Et hold består af minimum 4 herrer og 2 damer. I hver kamp spilles 3 herredoubler, 2 mixdoubler og 1 damedobule. Kampene spilles typisk om tirsdagen kl 18 fra medio maj til medio august.