Årets fest i tennisklubben.

Festen afholdes på Kirkehavegård, lørdag den 1. oktober kl. 18.

Alle medlemmer er meget velkomne, og man er også velkommen til at invitere sin kone/mand/kæreste/forældre/børn med.

Billetter kan købes via halbooking systemet ved at klikke på nedenstående links. (bemærk at hvis du logger ind med medlemsnummer og password, øverst i højre hjørne, så udfylder systemet de fleste felter for dig)

Voksen billet - 190kr

Børne billet - 100kr

Prisen inkluderer alt på nær drikkevarer, som til gengæld kan købes til meget rimelige priser i baren.

Alle ungdomsspillere som spiller med i sommerens holdturnering har allerede indløst en billet, i form af et deltagergebyr. De behøver altså ikke at købe en billet, men skal blot sende en mail til formanden på Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den. om de ønsker at deltage eller ej.

Der er præmier i baren til de hold som kan stille med flest deltagere. Det være sig motionisthold, ungdomshold, træningshold eller andre tennismæssige relationer.

Vi glæder os meget til at se jer til fest på Kirkehavegård.

Bestyrelsen