Klubmesterkaber for ungdom afvikles fredag den 30. august. Finaler afvikles lørdag den 31. august.

Alle medlemmer kan deltage uanset niveau. Der spilles små korte kampe i en puljeturnering hvor puljerne er sammensat så vi kan få så mange lige kampe som muligt.

Når semifinalerne er spilles og finalisterne er fundet er der hygge og fællesspisning for alle deltagere i klubhuset.

Skynd dig at melde dit barn til. Det bliver super sjovt. For spillere som endnu ikke har prøvet kræfter med en rigtig tenniskamp, så er den en hyggelig og tryg atmosfære at prøve sig af i. For tilmelding følg dette link.

For nuværende er motionisternes og seniorernes klubmesterskaber allerede godt i gang. Mange indledende kampe er allerede spillet. Vi har dog endnu ikke fundet alle finalister til den store finaledag den 31. august. Her skal der findes nye klubmestre for både juniorer og seniorer.

Det bliver en fantastisk finaledag, hvor venner familie og bedsteforældre er meget velkomne til at kigge forbi til nogle spændende kampe.