Når sæsonen starter op efter sommerferien er det med en klubmanager og en tennisskole-leder.

Klubmanager vil være Behzad Samimi. Han skal være den primære ”go-to”-person som møder nye medlemmer og introducerer dem til klubben. Behzad skal bruge sit store netværk til at booste klubbens forskellige tilbud ved at guide nye som gamle medlemmer hen til de rigtige tilbud. Behzad vil også arbejde med at identificere nye klubtilbud baseret på medlemmernes ønsker og behov. Parallelt med Behzad nye opgaver vil han også fremover være at finde på klubbens træningsbaner. Han vil fortsat være ansvarlig for voksenintroduktion og derudover deltage i træningen af såvel børn som voksne.

Tennisskoleleder er Aksel Fritz Rasmussen. Aksel får ansvaret for tilrettelæggelse af træning, herunder holddannelser, trænerpåsætning, uddannelse af klubbens andre trænere, forældrekontakt m.m.

Frem til indendørssæsonen fortsættes der med den nuværende træningsplan.

Det er klubbens ønske at udvikle samarbejdet med kommunens skoler idet Aksel kan tilbyde tennisskoleforløb enten på skolerne eller i tennisklubben.

Frem til efterårsferien vil Aksel arrangere camps mm. hver fredag. Fredag 16. august er det for juniorer, 23. august er der camp for motionister og 30. august afvikles der klubmesterskaber for juniorer. Læs mere om disse og kommende camps på opslag i klubhuset, eller på hjemmeside og Facebook.

Aksel har gennem flere år været træner i klubben. Han er student fra Allerød Gymnasium fra i sommer. Han er uddannet Tenniscoach.

Tillykke til Behzad og Aksel med deres nye titler

Klubmanager   Tennisskoleleder