Intersport i Allerød og Allerød Tennisklub indgår samarbejde om klubtøj

Som et nyt tiltag har Intersport i Allerød og Allerød Tennisklub indgået et samarbejde om levering af klubtøj til tennisspillerne i Allerød tennisklub. Alle klubmedlemmer har mulighed for at købe lækkert tennistøj i høj kvalitet til en fornuftig pris lige fra t-shirts, poloer, shorts, bukser, jakker til skirts og tennissko.

Intersport støttede også op omkring den årlige sommercamp for børn, som i år fandt sted i uge 32. Alle børn fik en t-shirt med Allerød Tennisklub logo.

Planen er også at skabe klubtøj i forskellige farver, med forskelligt print tilpasset de forskellige klubarrangementer.

Det skal være nemt for spillerne at købe tennistøj, og det kan nu lade sig gøre i den lokale Intersport. Spillerne henvender sig i butikken på M.D Madsens vej og Intersport sørger for at forskellige størrelser altid er tilgængelige. Man vælger selv om man vil have klublogo på tøjet.

Intersport er glade for at støtte lokal sport og være synlige, ligesom Allerød Tennisklubs spillere og frivillige er mere synlige ved de mange stævner og turneringer iført lækkert tøj med logo. Det er ren win-win for begge parter - helt i tråd med en vellykket tenniskamp.

Samarbejdet er kommet i stand gennem sponsoransvarlig Louise Welling.

Herunder kan du se hvordan tøjet tager sig ud.