Allerød Tennisklub starter op for sommersæsonen med spændende tilbud til både unge og motionister.

Banerne er ved at blive gjort klar i Allerød Tennis- & Skulpturpark således at udendørstræningen for børn og unge kan gå i gang mandag den 23. april. Den officielle åbning af sommersæsonen markeres med den officielle Standerhejsning den 21. april kl. 11:00, hvor klubbens medlemmer samt andre af byens repræsentanter for kultur og sportsudvalg deltager. Der vil ligeledes være standerhejsning i klubberne i Blovstrød og Lynge den 29. april.

Formand for Allerød Tennisklub Morten Fritz Rasmussen forklarer: ”I Allerød Tennisklub har vi igen i år sammensat et meget spændende program for sæsonen og alle kan være med; Eliten, de rutinerede, turneringsspillere, motionister, begyndere til de mindste børn i tennisskolen. I Allerød Tennisklub handler det først og fremmest om motion og det gode samvær med andre børn, unge og voksne”.

Tilbuddene fra klubben bærer præg af både det sportslige og sociale. Aktiviteterne i sommerhalvåret er både baseret på den ugentlige træning for børn, unge og voksne på alle niveauer, samt tennis for ’onsdagsdamerne’ og torsdags Drop-In for motionister og FridayNight for børn, unge og forældre. Lørdag den 5. maj fejres tennissportens dag over hele landet og dermed også i Allerød Tennisklub. Her afholder klubben TennisCamp for alle klubbens medlemmer og alle nye interesserede spillere. Ligeledes afholdes den årligt tilbagevendende og meget populære SommerCamp den 2-6. juli, hvor børn fra hele kommunen spiller, leger og hygger sig sammen i anlægget og på den populære hoppeborg. Også flere turneringer lægger vejen forbi tennisparken ligesom klubben stiller med adskillige hold på både begynder, øvet og elite-niveauer.

Sidst på sæsonen kulminerer aktivitetsåret med åbningen af den nye tennishal for Allerød, Blovstrød og Lynge LUI Tennisklubber. Det betyder også, at vi allerede har startet nedtællingen til en helt ny tennisvirkelighed for vores tennisklubber i kommunen og med arrangementer der kommer til at strække sig over hele året.

Se artikel i Allerød Nyt.