Kære tennisforældre

Hvis du har et barn som er glad for tennis og som værdsætter de tilbud som klubben udbyder, så er det vigtigt at du læser denne mail til ende.

Tennisklubben arbejder kontinuerligt på at skabe de bedste rammer for vors børn både hvad angår træning og gode sociale relationer.

I dag udføres dette arbejde af en mindre kreds af engagerede ildsjæle til glæde for de mange. Denne pyramide skal vi have vendt på hovedet, så det fremover er en stor kreds af frivillige som hver især yder deres lille bidrag.

Situationen er blevet særlig aktuel efter at ungdomsformand Lene Leander har valgt at stoppe på posten som en konsekvens af et større arbejdspres i hendes "rigtige" arbejde. Frem til generalforsamlingen varetager Jesper Strande posten som fungerende ungdomsformand. For at Jesper vil fortsætte på posten fremadrettet skal han have assistance til at løfte de mange forskellige opgaver.

I ungdomsudvalget har vi kigget på opgaverne og mener de kan brydes ned i opgaver af få timers varighed. Opgaverne spænder både over det vi definerer som kerneydelser (must have), men også aktiviterer som vi kan undvære hvis der ikke er opbakning til at afvikle dem (nice to have). Ideer til helt nye aktiviteter er også meget velkomne.

Derfor indkalder vi til forældremøde torsdag den 1. februar kl. 19:00 i klubhuset, hvor vi vil præsentere planerne og opgaverne for den kommende sæson.

Fremmødet vil være afgørende for aktivitetsniveauet fremover, så det er vigtigt at du afsætter ca. 1  time til dette formål.

Input og kommentarer inden mødet er meget velkomne, så ring eller skriv endelig til Morten (Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.) eller Jesper (Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.) hvis du har gode ideer.

Tilmelding foregår via link til denne Doodle. Meld dig gerne til allerede i dag (-:

Er du forhindret i at deltage må du meget gerne give en tilkendegivelse for i hvilket omgang du har mulighed for at bidrage til fællesskabet i ungdomsafdelingen.

Vi glæder os til at se dig

Morten Fritz Rasmussen

Allerød Tennisklub